Adam Wylie
Data urodzenia: 1984-05-23
Miejsce urodzenia: San Dimas, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Teddy Enwald (gościnnie)
8.1 2007 Teddy Enwald (gościnnie)
6.5 2006 Teddy Enwald (gościnnie)
5.0
Finley, strażacki wóz
Finley the Fire Engine
2006 Teddy Enwald (gościnnie)
6.9 2005 Teddy Enwald (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Teddy Enwald (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Jay (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Teddy Enwald (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Teddy Enwald (gościnnie)
7.5 2002 Właściciel sklepu ze zwierzętami (gościnnie)
7.3 2002 Teddy Enwald (gościnnie)
7.2
Jak dwie krople wody
So Little Time
2001 Teddy Enwald (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Teddy Enwald (gościnnie)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Teddy Enwald (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Teddy Enwald (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Teddy Enwald (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Teddy Enwald (gościnnie)
7.4 1999 Teddy Enwald (gościnnie)
9.5
Z życia gwiazd
Movie Stars
1999 Teddy Enwald (gościnnie)
9.5 1999 Teddy Enwald (gościnnie)
6.9 1999 Teddy Enwald (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Teddy Enwald (gościnnie)
6.4 1997 Teddy Enwald (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Teddy Enwald (gościnnie)
7.2 1996 Teddy Enwald (gościnnie)
7.8 1996 Teddy Enwald (gościnnie)
7.0 1996 Teddy Enwald (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Teddy Enwald (gościnnie)
7.3 1996 Teddy Enwald (gościnnie)
7.7 1995 Teddy Enwald (gościnnie)
8.0 1995 Teddy Enwald (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Teddy Enwald (gościnnie)
7.8
Szopy w natarciu
Heisei tanuki gassen pompoko
1994 Teddy Enwald (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Teddy Enwald (gościnnie)
7.0 1993 Teddy Enwald (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Teddy Enwald (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Teddy Enwald (gościnnie)
5.9
Zwariowane wakacje
Out on a Limb
1992 Teddy Enwald (gościnnie)
7.2 1992 Teddy Enwald (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Teddy Enwald (gościnnie)
6.0
Gliniarz w przedszkolu
Kindergarten Cop
1990 Teddy Enwald (gościnnie)
7.4 1990 Teddy Enwald (gościnnie)
6.8 1988 Teddy Enwald (gościnnie)
7.3 1984 Teddy Enwald (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Wylie filmy Adam Wylie najlepsze filmy Adam Wylie zdjęcia Adam Wylie galeria Adam Wylie biografia Adam Wylie nominacje Adam Wylie nagrody i wyróżnienia Adam Wylie filmografia Adam Wylie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.