Adam West
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.1 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8 2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Burmistrz Adam West (głos) (gościnnie)
6.7
Tajne akta Psiej Agencji
Secret Files of the SpyDogs, The
1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.3 1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6 1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.9 1994 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7 1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1990 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1988 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.9
Koszmar Zombi
Zombie Nightmare
1986 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.2 1980 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8 1976 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1976 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 1974 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1974 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1974 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.7 1969 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1969 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1967 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.1 1966 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1965 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1962 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.2 1962 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.5 1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.6 1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8 1958 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8 1958 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1958 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1957 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1957 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5 1957 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.8 1955 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1955 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1948 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam West filmy Adam West najlepsze filmy Adam West zdjęcia Adam West galeria Adam West biografia Adam West nominacje Adam West nagrody i wyróżnienia Adam West filmografia Adam West aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.