Adam Trese
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.8 2011 Michael Kardish (gościnnie)
7.0
W imieniu armii
Messenger, The
2009 Michael Kardish (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Michael Kardish (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Michael Kardish (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Michael Kardish (gościnnie)
5.6
Ślub po polsku
Polish Wedding
1998 Michael Kardish (gościnnie)
5.7 1998 Michael Kardish (gościnnie)
6.0 1996 Michael Kardish (gościnnie)
5.8
Na samym dnie
Underneath
1995 Michael Kardish (gościnnie)
0.0 1994 Michael Kardish (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Michael Kardish (gościnnie)
8.1
Święty z fortu Waszyngtona
Saint of Fort Washington, The
1993 Michael Kardish (gościnnie)
7.6 1993 Michael Kardish (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Trese filmy Adam Trese najlepsze filmy Adam Trese zdjęcia Adam Trese galeria Adam Trese biografia Adam Trese nominacje Adam Trese nagrody i wyróżnienia Adam Trese filmografia Adam Trese aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.