Adam Rodriguez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2012 Tito
8.0
Mroczny Rycerz powstaje
Dark Knight Rises, The
2012 Eric Delko (2002) (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Eric Delko (2002) (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Eric Delko (2002) (gościnnie)
7.3 2004 Eric Delko (gościnnie)
7.3 2002 Eric Delko
6.9 2001 Eric Delko (2002) (gościnnie)
3.7 2001 Eric Delko (2002) (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Kenny Simms (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Eric Delko (2002) (gościnnie)
7.0 1999 Eric Delko (2002) (gościnnie)
7.7 1998 Eric Delko (2002) (gościnnie)
7.4 1997 Eric Delko (2002) (gościnnie)
7.6 1993 Eric Delko (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Rodriguez filmy Adam Rodriguez najlepsze filmy Adam Rodriguez zdjęcia Adam Rodriguez galeria Adam Rodriguez biografia Adam Rodriguez nominacje Adam Rodriguez nagrody i wyróżnienia Adam Rodriguez filmografia Adam Rodriguez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.