Adam Ray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Tony (gościnnie)
0.0 2009 Martin
0.0 1999 Dr Dennis Johnson
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Dr Routledge / Uczestnik wesela (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Winton Firth (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Richard Fleet (gościnnie)
7.6 1984 Andy Kirkham (gościnnie)
10.0 1978 Pan Tom Brisley

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Ray filmy Adam Ray najlepsze filmy Adam Ray zdjęcia Adam Ray galeria Adam Ray biografia Adam Ray nominacje Adam Ray nagrody i wyróżnienia Adam Ray filmografia Adam Ray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.