Adam Probosz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1999 Policjant
3.9 1994 Rafał, syn kosmetyczki Grażyny(gościnnie)
6.7 1993 Robert Majchrzak, mieszkaniec Michałowa
6.6 1988 Psychicznie chory chowający się za drzewem(niewymieniony w czołówce)
7.8 1988 Gedeon, wychowanek starego Błudnickiego
7.2 1985 Urbanek, syn Heliasza (gościnnie)
5.7 1982 Grześ
6.8 1981 Stasio, syn Danuty
5.7 1981 Piotrek, syn Heleny(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Probosz filmy Adam Probosz najlepsze filmy Adam Probosz zdjęcia Adam Probosz galeria Adam Probosz biografia Adam Probosz nominacje Adam Probosz nagrody i wyróżnienia Adam Probosz filmografia Adam Probosz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.