Adam Lieberman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Weterynarz (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Oficer wojsk rakietowych (gościnnie)
8.3 2006 Agent FBI (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Weterynarz (gościnnie)
7.6 2005 Weterynarz (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Agent FBI (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Weterynarz (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Weterynarz (gościnnie)
7.9 2003 Weterynarz (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Weterynarz (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Weterynarz (gościnnie)
8.0 2001 Weterynarz (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Weterynarz (gościnnie)
7.0 1999 Weterynarz (gościnnie)
7.4 1997 Weterynarz (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Weterynarz (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Weterynarz (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Weterynarz (gościnnie)
7.6 1993 Weterynarz (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Oficer Philbrick (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Weterynarz (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Weterynarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Lieberman filmy Adam Lieberman najlepsze filmy Adam Lieberman zdjęcia Adam Lieberman galeria Adam Lieberman biografia Adam Lieberman nominacje Adam Lieberman nagrody i wyróżnienia Adam Lieberman filmografia Adam Lieberman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.