Adam Kwiatkowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2008 Operator (gościnnie)
7.8 1988 (gościnnie)
7.6 1982 (gościnnie)
7.8 1982 Członek kierownictwa powstania na Śląsku (niewymieniony w czołówce)
6.4 1969 Jagoda
7.8 1967 Kapral Władysław Domoń
7.0 1963 sierżant MO
8.2 1958 Buźka
5.4 1958 Staszek Zaremba
6.2 1956 Pałamarz
6.5 1953 Akordeonista na zabawie
5.4 1953 Wacek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Kwiatkowski filmy Adam Kwiatkowski najlepsze filmy Adam Kwiatkowski zdjęcia Adam Kwiatkowski galeria Adam Kwiatkowski biografia Adam Kwiatkowski nominacje Adam Kwiatkowski nagrody i wyróżnienia Adam Kwiatkowski filmografia Adam Kwiatkowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.