Adam Godley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Wayne Kirkeby (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Sandy Baxter (gościnnie)
8.8 2008 Elliott Schwartz (gościnnie)
7.5 2008 Jonas (gościnnie)
8.0 2007 Wayne Kirkeby (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Wayne Kirkeby (gościnnie)
8.8
Proces norymberski
Nuremberg: Nazis on Trial
2006 Wayne Kirkeby (gościnnie)
8.3 1992 Wayne Kirkeby (gościnnie)
0.0 1984 Wayne Kirkeby (gościnnie)
7.6 1984 Wayne Kirkeby (gościnnie)
0.0 1979 Wayne Kirkeby (gościnnie)
0.0 1978 Wayne Kirkeby (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Godley filmy Adam Godley najlepsze filmy Adam Godley zdjęcia Adam Godley galeria Adam Godley biografia Adam Godley nominacje Adam Godley nagrody i wyróżnienia Adam Godley filmografia Adam Godley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.