Adam Clark
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Cabbie (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Cabbie (gościnnie)
8.6 2005 Cabbie (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Cabbie (gościnnie)
8.2 2004 Cabbie (gościnnie)
7.3 2004 George Clark (gościnnie)
7.5 2002 Cabbie (gościnnie)
7.3 2001 Cabbie (gościnnie)
8.1 2000 Cabbie (gościnnie)
6.9
Krucjata
Crusade
1999 Cabbie (gościnnie)
7.4
Pistolet
Gun
1997 Cabbie (gościnnie)
6.8 1997 Cabbie (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Cabbie (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Cabbie (gościnnie)
7.0 1995 Cabbie (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Cabbie (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Cabbie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Clark filmy Adam Clark najlepsze filmy Adam Clark zdjęcia Adam Clark galeria Adam Clark biografia Adam Clark nominacje Adam Clark nagrody i wyróżnienia Adam Clark filmografia Adam Clark aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.