Adam Carrera
Data urodzenia: 1973-11-01
Miejsce urodzenia: El Paso, Teksas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mężczyzna uprawiający jogging (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Mężczyzna uprawiający jogging (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Mężczyzna uprawiający jogging (gościnnie)
7.3 2002 Diego (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
Szybcy i wściekli
Fast and the Furious, The
2001 Mężczyzna uprawiający jogging (gościnnie)
6.5 1999 Mężczyzna uprawiający jogging (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Carrera filmy Adam Carrera najlepsze filmy Adam Carrera zdjęcia Adam Carrera galeria Adam Carrera biografia Adam Carrera nominacje Adam Carrera nagrody i wyróżnienia Adam Carrera filmografia Adam Carrera aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.