Adam Beach
Data urodzenia: 1972-11-11
Miejsce urodzenia: Ashern, Kanada
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Meredith Porter (1999 - 2002, rozwód), synowie: Noah (ur. 1996) i Luke (ur. 1998); 2. Tara Mason (05.07.2003 - 2007, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Peshwar
0.0 2012 Bobby Martel
5.6
Kowboje i obcy
Cowboys & Aliens
2011 Nat Colorado
4.6 2010 Mason Reese
0.0 2010 Slade
7.0
Czas Komanczów
Comanche Moon
2008 Błękitna Kaczka
7.2
Szyfry wojny
Windtalkers
2002 Szeregowy Ben Yahzee
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Szaman (gościnnie)
8.1 2002 Angel (gościnnie)
7.9 2002 Pan Grey Cloud (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Aaron Reifel (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Christian (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Detektyw Chester Lake
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 (gościnnie)
5.0 1996 Charlie
9.0 1995 (gościnnie)
7.0 1995 Marcus Tillicum (gościnnie)
10.0 1994 (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Dillon New Eagle (gościnnie)
8.2 1993 Kyle (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Tommy Bright Hawk (gościnnie)
6.0 1992 Nevada
8.3 1992 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Beach filmy Adam Beach najlepsze filmy Adam Beach zdjęcia Adam Beach galeria Adam Beach biografia Adam Beach nominacje Adam Beach nagrody i wyróżnienia Adam Beach filmografia Adam Beach aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.