Adam Baldwin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Knowle Rohrer
7.9 2008 Knowle Rohrer
8.0 2008 Knowle Rohrer
7.8 2007 John Casey
0.0 2006 Knowle Rohrer
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Knowle Rohrer
7.6 2005 Knowle Rohrer
7.7
Kości
Bones
2005 Agent specjalny Jamie Kenton (gościnnie)
7.3 2004 Brett Dunbar (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Knowle Rohrer
8.2 2002 Knowle Rohrer
7.3 2002 De Soto (gościnnie)
9.0
Najeźdźca Zim
Invader ZIM
2001 Knowle Rohrer
6.0 2001 Knowle Rohrer
6.7
Przynęta
Bait
2000 Knowle Rohrer
7.3
Przygody Jackie Chana
Jackie Chan Adventures
2000 Knowle Rohrer
7.6 1999 Knowle Rohrer
7.9
Przybysz
Visitor, The
1997 Knowle Rohrer
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Knowle Rohrer
7.7
Skrawki życia
How to Make an American Quilt
1995 Knowle Rohrer
7.9 1995 Knowle Rohrer
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Knowle Rohrer
7.0 1995 Knowle Rohrer
4.6
Ścigani przez strach
Treacherous
1994 Knowle Rohrer
7.3 1994 Knowle Rohrer
7.9
Upadłe anioły
Fallen Angels
1993 Knowle Rohrer
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Knowle Rohrer
7.9 1992 Knowle Rohrer
6.7
Czarna lista Hollywood
Guilty by Suspicion
1991 Knowle Rohrer
6.8 1990 Knowle Rohrer
6.8
Prawo krwi
Next of Kin
1989 Knowle Rohrer
6.6
Moja ochrona
My Bodyguard
1980 Knowle Rohrer
6.7
Zwyczajni ludzie
Ordinary People
1980 Knowle Rohrer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Baldwin filmy Adam Baldwin najlepsze filmy Adam Baldwin zdjęcia Adam Baldwin galeria Adam Baldwin biografia Adam Baldwin nominacje Adam Baldwin nagrody i wyróżnienia Adam Baldwin filmografia Adam Baldwin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.