Adalberto Maria Merli
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 1989 Berg
7.8
Ośmiornica 3
Piovra 3, La
1987 Dino Alessi
7.0
Miejmy nadzieję, że to będzie córka
Speriamo che sia femmina
1986 Cesare Molteni
0.0 1980
6.5
Kobieta w czerwonych butach
Femme aux bottes rouges, La
1974 Mężczyzna
0.0 1971 Ugo Fenwick
0.0 1968 Książe Gloucester

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adalberto Maria Merli filmy Adalberto Maria Merli najlepsze filmy Adalberto Maria Merli zdjęcia Adalberto Maria Merli galeria Adalberto Maria Merli biografia Adalberto Maria Merli nominacje Adalberto Maria Merli nagrody i wyróżnienia Adalberto Maria Merli filmografia Adalberto Maria Merli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.