Abigail Thaw
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 1998 Jane Osborne
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Annabel Johnson (gościnnie)
7.0 1993 Pam Lloyd (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Aileen O'Donnell (gościnnie)
7.6 1984 Oficer Dunsmore (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Abigail Thaw filmy Abigail Thaw najlepsze filmy Abigail Thaw zdjęcia Abigail Thaw galeria Abigail Thaw biografia Abigail Thaw nominacje Abigail Thaw nagrody i wyróżnienia Abigail Thaw filmografia Abigail Thaw aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.