Abigail Spencer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Brenda Hesson
7.2
A więc wojna
This Means War
2012 Pani Farrell (gościnnie)
7.3
Wysoka fala
Chasing Mavericks
2012 Brenda Hesson
5.6
Kowboje i obcy
Cowboys & Aliens
2011 Pani Farrell (gościnnie)
0.0 2011 Pani Farrell (gościnnie)
8.4 2011 Pani Farrell (gościnnie)
8.3 2011 Dana Scott (gościnnie)
7.4 2010 Pani Farrell (gościnnie)
4.0 2010 Pani Farrell (gościnnie)
7.7 2009 Sarah Reid (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Simone Walker (gościnnie)
8.0 2007 Pani Farrell (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pani Farrell (gościnnie)
6.3
Oczy Angeli
Angela's Eyes
2006 Pani Farrell (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Blahblah (gościnnie)
8.0
Instynkt mordercy
Killer Instinct
2005 Pani Farrell (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Phillipa Fitz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Abigail Spencer filmy Abigail Spencer najlepsze filmy Abigail Spencer zdjęcia Abigail Spencer galeria Abigail Spencer biografia Abigail Spencer nominacje Abigail Spencer nagrody i wyróżnienia Abigail Spencer filmografia Abigail Spencer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.