Abigail Mavity
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Celia (gościnnie)
4.3 2010 Celia (gościnnie)
6.5
Zeke i Luther
Zeke and Luther
2009 Celia (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Celia (gościnnie)
7.8 2004 Celia (gościnnie)
8.1 2004 Celia (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Celia (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Brianna (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Celia (gościnnie)
7.5
Napiętnowany
Haunted
2002 Celia (gościnnie)
10.0 2001 Celia (gościnnie)
6.8 2000 Celia (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Celia (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Celia (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Celia (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Celia (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Celia (gościnnie)
7.6 1999 Celia (gościnnie)
6.9 1998 Celia (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Celia (gościnnie)
8.0
Szept Serca
Mimi wo Sumaseba
1995 Celia (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Celia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Abigail Mavity filmy Abigail Mavity najlepsze filmy Abigail Mavity zdjęcia Abigail Mavity galeria Abigail Mavity biografia Abigail Mavity nominacje Abigail Mavity nagrody i wyróżnienia Abigail Mavity filmografia Abigail Mavity aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.