Abigail Cruttenden
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Kate Weedon (2 odcinki 2007)
7.8 2005 Vicky Robinson
0.0 2004 Dr Lucy Potter
5.5 2003 Patsy Connolly (gościnnie)
6.5 2000 Betsy
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Lizzie MacDonald (gościnnie)
7.1
W stronę Marrakeszu
Hideous Kinky
1998 Charlotte
0.0 1994 Belinda
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Panna Violet Merville (gościnnie)
0.0
Mog
1985 Miranda

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Abigail Cruttenden filmy Abigail Cruttenden najlepsze filmy Abigail Cruttenden zdjęcia Abigail Cruttenden galeria Abigail Cruttenden biografia Abigail Cruttenden nominacje Abigail Cruttenden nagrody i wyróżnienia Abigail Cruttenden filmografia Abigail Cruttenden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.