Abe Vigoda
Data urodzenia: 1921-02-24
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Beatrice Schy (25.02.1968 - 30.04.1992, jej śmierć), córka Carol

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.0
Brooklińczycy
Brooklyn State of Mind, A
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.7
Operacja 'Hamburger'
Good Burger
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Tylko miłość
Love Is All There Is
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.1
Sędzia kalosz
Jury Duty
1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0
Małolat
North
1994 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.8
Joe kontra wulkan
Joe Versus the Volcano
1990 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Przygody Blackiego
Black Stallion, The
1990 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1 1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.5 1988 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1988 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.1
Substancja
Stuff, The
1985 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5 1985 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.6 1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1979 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.2 1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7 1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1975 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.6
Ojciec chrzestny II
Godfather: Part II, The
1974 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8 1974 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Ojciec chrzestny nie żyje
Don Is Dead, The
1973 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3 1973 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4 1968 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1967 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.7 1966 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1949 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Abe Vigoda filmy Abe Vigoda najlepsze filmy Abe Vigoda zdjęcia Abe Vigoda galeria Abe Vigoda biografia Abe Vigoda nominacje Abe Vigoda nagrody i wyróżnienia Abe Vigoda filmografia Abe Vigoda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.