Abby Pivaronas
Data urodzenia: USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Veronica (gościnnie)
6.0 2009 Veronica (gościnnie)
7.3 2008 Veronica (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Veronica (gościnnie)
7.5 2002 Tiffany (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Abby Pivaronas filmy Abby Pivaronas najlepsze filmy Abby Pivaronas zdjęcia Abby Pivaronas galeria Abby Pivaronas biografia Abby Pivaronas nominacje Abby Pivaronas nagrody i wyróżnienia Abby Pivaronas filmografia Abby Pivaronas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.