Abby Brammell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Carol Thornton (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Poppy Wells (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Diamond (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Jane Gallagher (2002) (gościnnie)
7.5 2005 Jane Gallagher (2002) (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Jane Gallagher (2002) (gościnnie)
7.8 2002 Jane Gallagher (2002) (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Jane Gallagher (2002) (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Kirsten (gościnnie)
7.3 2001 Jane Gallagher (2002) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jane Gallagher (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Abby Brammell filmy Abby Brammell najlepsze filmy Abby Brammell zdjęcia Abby Brammell galeria Abby Brammell biografia Abby Brammell nominacje Abby Brammell nagrody i wyróżnienia Abby Brammell filmografia Abby Brammell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.