Aasif Mandvi
Data urodzenia: 1966-03-05
Miejsce urodzenia: Bombaj, Indie

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2013 Asif
7.2
Dyktator
Dictator, The
2012 Dmitri (gościnnie)
6.7 2012 Cyrus Modi
6.6 2012 Raj
5.9 2011 Dmitri (gościnnie)
5.8 2011 Dmitri (gościnnie)
6.2
Czarny koń
Dark Horse
2011 Mahmoud
7.4
Całkiem zabawna historia
It's Kind of a Funny Story
2010 Dmitri (gościnnie)
7.3
Narzeczony mimo woli
Proposal, The
2009 Dmitri (gościnnie)
0.0 2009 Dmitri (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Dmitri (gościnnie)
7.8 2006 Dmitri (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Dmitri (gościnnie)
9.0 2004 Dmitri (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dmitri (gościnnie)
5.9 2000 Dmitri (gościnnie)
8.4 2000 Dmitri (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Dmitri (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Doktor Leever (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr Abu Bilal (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dmitri (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Dmitri (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Dmitri (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dmitri (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dmitri (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 3
Die Hard: With a Vengeance
1995 Dmitri (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Dmitri (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Dmitri (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aasif Mandvi filmy Aasif Mandvi najlepsze filmy Aasif Mandvi zdjęcia Aasif Mandvi galeria Aasif Mandvi biografia Aasif Mandvi nominacje Aasif Mandvi nagrody i wyróżnienia Aasif Mandvi filmografia Aasif Mandvi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.