Aaron Paul
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
0.0 2011 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
6.8
Ostatni dom po lewej
Last House on the Left, The
2009 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
8.8 2008 Jesse Pinkman
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Stew Ellis (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
8.3
Król koki
Kingpin
2003 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
7.3 2002 Ben Gordon (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
7.5 2000 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Peter Hutchins Jr. (2002) (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
7.6 1993 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
6.7 1992 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)
7.3 1990 David "Sky Commander Winky" Winkle (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aaron Paul filmy Aaron Paul najlepsze filmy Aaron Paul zdjęcia Aaron Paul galeria Aaron Paul biografia Aaron Paul nominacje Aaron Paul nagrody i wyróżnienia Aaron Paul filmografia Aaron Paul aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.