Aaron MacPherson
Data urodzenia: 1969-06-25
Miejsce urodzenia: Oakland, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Robert
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 C.J. (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Zastępca szeryfa (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Agent (gościnnie)
7.5 2005 Komornik (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sierżant sztabowy Louis Tibbens (gościnnie)
7.5 2002 Sanitariusz(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aaron MacPherson filmy Aaron MacPherson najlepsze filmy Aaron MacPherson zdjęcia Aaron MacPherson galeria Aaron MacPherson biografia Aaron MacPherson nominacje Aaron MacPherson nagrody i wyróżnienia Aaron MacPherson filmografia Aaron MacPherson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.