Aaron Ashmore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Matthew Rose (gościnnie)
0.0 2011 Matthew Rose (gościnnie)
3.9 2010 Matthew Rose (gościnnie)
7.4 2009 Matthew Rose (gościnnie)
7.8 2008 Matthew Rose (gościnnie)
7.9 2008 Matthew Rose (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Matthew Rose (gościnnie)
7.3 2004 Cam Vandemann (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Matthew Rose (gościnnie)
7.2 2001 Jimmy Olsen
7.6
Czy boisz się ciemności?
Are You Afraid of the Dark?
1999 Matthew Rose (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Matthew Rose (gościnnie)
8.6
Emilka ze Srebrnego Nowiu
Emily of New Moon
1998 Matthew Rose (gościnnie)
8.0 1998 Matthew Rose (gościnnie)
6.5 1998 Matthew Rose (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Matthew Rose (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Matthew Rose (gościnnie)
7.7
Czy boisz się ciemności?
Are You Afraid of the Dark?
1991 Matthew Rose (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aaron Ashmore filmy Aaron Ashmore najlepsze filmy Aaron Ashmore zdjęcia Aaron Ashmore galeria Aaron Ashmore biografia Aaron Ashmore nominacje Aaron Ashmore nagrody i wyróżnienia Aaron Ashmore filmografia Aaron Ashmore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.