Aaron Abrams
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pielęgniarz Stewart
0.0 2011 Lee Weiner
6.9 2011 Aaron Rubin
7.4
Nowe gliny
Rookie Blue
2010 Detektyw Donovan Boyd (gościnnie)
6.0 2009 Slim Gordon
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Joel Graves (gościnnie)
8.0
Uciekinierzy
Runaway
2006 Tannen
6.5
Stan wyjątkowy
State Within, The
2006 Matthew Weiss
7.7
Alicja w krainie prawa
This Is Wonderland
2004 Strażnik ochrony (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Kanayo (gościnnie)
6.9 2003 Ralph (gościnnie)
7.1 2003 Paul

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aaron Abrams filmy Aaron Abrams najlepsze filmy Aaron Abrams zdjęcia Aaron Abrams galeria Aaron Abrams biografia Aaron Abrams nominacje Aaron Abrams nagrody i wyróżnienia Aaron Abrams filmografia Aaron Abrams aktor Aaron Abrams scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.