Gary Imhoff
Data urodzenia: 1952-08-27

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2003 Artysta (gościnnie)
7.5 2002 Walter (gościnnie)
8.7
Zielona mila
Green Mile, The
1999 Walter (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Walter (gościnnie)
7.9
Co za kreskówka!
What a Cartoon Show, The
1996 Walter (gościnnie)
6.2
Furia
Rage
1995 Walter (gościnnie)
10.0 1986 Walter (gościnnie)
10.0 1982 Walter (gościnnie)
6.8 1981 Walter (gościnnie)
8.4 1979 Walter (gościnnie)
9.8 1978 Walter (gościnnie)
0.0 1978 Walter (gościnnie)
7.4 1978 Walter (gościnnie)
7.7 1977 Walter (gościnnie)
7.0 1975 Walter (gościnnie)
2.3 1972 Walter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gary Imhoff filmy Gary Imhoff najlepsze filmy Gary Imhoff zdjęcia Gary Imhoff galeria Gary Imhoff biografia Gary Imhoff nominacje Gary Imhoff nagrody i wyróżnienia Gary Imhoff filmografia Gary Imhoff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.