Jerzy Moes
Data urodzenia: 1935-09-29
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Pan Stasio (gościnnie)
7.7 2007 Poseł (gościnnie) (niewymieniony w cz
6.7 2005 Sędzia (gościnnie)
6.9 2004 pisarz Robert Werner (gościnnie)
7.2 2001 Tadeusz Rozwadowski
4.2 2000 Czesław Bronisz, notariusz
6.5 2000 Portier (gościnnie)
6.3
Całe zdanie nieboszczyka
Chto skazal pokoynik
2000 Oficer policji (niewymieniony w czołówce)
6.9 1997 Członek dowódca AK(gościnnie)
4.3 1996
6.7 1996 Aktor (gościnnie)
6.7 1995
6.5 1994 Sąsiad Borowskich
7.3 1989 Adiutant Cara w "Śnie Senatora(niewymieniony w czołówce)
7.3 1989 SB-ek aresztujący Tomka
7.6 1987 Cywil(niewymieniony w czołówce)
8.2 1987
5.5
Vera Lenz
Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis
1987 Belgijski dowódca NATO
5.6 1986 Dyrektor PKP
7.7 1986 Milicjant z drogówki (gościnnie)
6.1 1985 Dziennikarz
6.5 1985 Oficer austriacki(niewymieniony w czołówce)
8.3 1983 Kolega Anioła (gościnnie)
8.2 1982 Aktor(niewymieniony w czołówce)
7.8 1982 Porucznik Zamorski, adiutant I pułku Legionów (niewymieniony w czołów
5.7
Mur
Wall, the
1982 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
8.2 1981 Oficer SB aresztujący Czuszkę (w wersji pierwszej)(niewymieniony w czołówce)
6.1 1981 Kreślarz(niewymieniony w czołówce)
3.9 1981 Oficer leśnych(niewymieniony w czołówce)
5.8 1981 Kompan Sieniawskiego(niewymieniony w czołówce)
6.5 1981 Aktor (niewymieniony w czołówce)
6.3 1980 Milicjant(niewymieniony w czołówce)
6.5 1980 Aktor(niewymieniony w czołówce)
7.8 1980 Mąż Iwony(gościnnie)
7.8
Dom
1980 Inżynier w FSO / Doktor Wencel, onkolog badający Ewę Talar (gościnnie
6.9 1980 Dworzanin (gościnnie)
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 Uczestnik konferencji / kelner (niewymieniony w czołówce)
6.4 1979 Sekretarz wojewody(gościnnie)
6.6 1979 Spiker(niewymieniony w czołówce)
6.8 1979 Dowódca gwardii(niewymieniony w czołówce)
6.3 1979 Milicjant
7.3 1979 Porucznik pruski
7.7 1978 Milicjant wypisujący mandaty za używanie słowa "dupa"
6.5 1978 Brat Szymon(niewymieniony w czołówce)
7.0 1978 szpicel
7.5 1978 Urzędnik (niewymieniony w czołówce)
7.3 1977 Przechodzień przy Arsenale(niewymieniony w czołówce)
4.6
Żołnierze wolności
Soldaty svobody
1977 Adiutant Bora-Komorowskiego(niewymieniony w czołówce)
6.8 1977 Jerzy, sąsiad Witka
6.8 1977 Jerzy, sąsiad Witka
7.6 1977 Dziennikarz
6.8 1977 Uczestnik konferencji (niewymieniony w czołówce)
7.5 1976 Inżynier na budowie zapory(gościnnie)
7.1 1976 Arystokrata(niewymieniony w czołówce)
7.6 1976 Znajomy hrabiego (niewymieniony w czołówce)
5.5 1975 Lekarz, gość spotkania u Czerniszów(niewymieniony w czołówce)
6.7 1975 (gościnnie)
7.8 1974 Mężczyzna w lokalu(niewymieniony w czołówce)
6.2 1974 Urzędnik LOT-u na Okęciu(gościnnie)
7.4 1974 Członek delegacji witającej na Okęciu Japończyków/sekretarz towarzyszący wiceministrowi w szpitalu;
6.2 1974 Gracz na wyścigach (niewymieniony w czołówce)
7.6 1972 Mężczyzna na przyjęciu u Góreckich(niewymieniony w czołówce)
6.4 1972 Aktor Michał
6.2 1970 "Powstaniec" w filmie Zawady(niewymieniony w czołówce)
7.7 1969 Kacper Zapieralski, syn kościelnego
6.7 1969 SS-man(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerzy Moes filmy Jerzy Moes najlepsze filmy Jerzy Moes zdjęcia Jerzy Moes galeria Jerzy Moes biografia Jerzy Moes nominacje Jerzy Moes nagrody i wyróżnienia Jerzy Moes filmografia Jerzy Moes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.