Gwen McGee
Data urodzenia: USA
Miejsce urodzenia: mąż Anthony Coleman (od 10.06.1988)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Oficer Rodriguez (gościnnie)
8.3 2011 Oficer Rodriguez (gościnnie)
7.0 2010 Kobieta (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Kobieta (gościnnie)
7.8 2009 Kobieta (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Urzędniczka (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Kobieta (gościnnie)
7.5 2002 Sędzina (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Kobieta (gościnnie)
7.6 1999 Kobieta (gościnnie)
6.1
Cień wątpliwości
Shadow of Doubt
1998 Kobieta (gościnnie)
4.2 1998 Kobieta (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Kobieta (gościnnie)
6.5 1997 Kobieta (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Kobieta (gościnnie)
10.0 1996 Kobieta (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Kobieta (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Kobieta (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Kobieta (gościnnie)
9.0 1992 Kobieta (gościnnie)
7.3 1990 Kobieta (gościnnie)
7.4 1990 Kobieta (gościnnie)
7.7
Rób co należy
Do the Right Thing
1989 Kobieta (gościnnie)
6.7
Dzikie koty
Wildcats
1986 Kobieta (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gwen McGee filmy Gwen McGee najlepsze filmy Gwen McGee zdjęcia Gwen McGee galeria Gwen McGee biografia Gwen McGee nominacje Gwen McGee nagrody i wyróżnienia Gwen McGee filmografia Gwen McGee aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.