Wim Opbrouck
Data urodzenia: 1969-02-05
Miejsce urodzenia: Bavikhove, Belgia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Nauczyciel pływania
0.0 2010 Ojciec
7.5
Na wylot
Kan door huid heen
2009 John
8.0
Matrioszki
Matroesjka's
2005 Mike Simons
0.0 2001 Rudy Defauw(gościnnie)
0.0 1996 Donald Blomme / Martin Baeten (gościnnie)
7.3 1995 Desire
0.0 1993 Lukas 'Semtex' Steenbergen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wim Opbrouck filmy Wim Opbrouck najlepsze filmy Wim Opbrouck zdjęcia Wim Opbrouck galeria Wim Opbrouck biografia Wim Opbrouck nominacje Wim Opbrouck nagrody i wyróżnienia Wim Opbrouck filmografia Wim Opbrouck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.