Ann Petersen
Data urodzenia: 1927-06-22
Miejsce urodzenia: 2003-12-11
Stan cywilny: Wuustwezel, Belgia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1995 Denise
0.0 1995 Florke Van De Wiele-Bomans-Rousseau (2002)(gościnnie)
0.0 1982
0.0 1973 Boerin
0.0 1972 Madame van Waefelghem
0.0 1969 Fien Janssens
0.0 1966 Waardin

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ann Petersen filmy Ann Petersen najlepsze filmy Ann Petersen zdjęcia Ann Petersen galeria Ann Petersen biografia Ann Petersen nominacje Ann Petersen nagrody i wyróżnienia Ann Petersen filmografia Ann Petersen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.