John Mills
Data urodzenia: 1908-02-22
Miejsce urodzenia: 2005-04-23
Stan cywilny: North Elmham, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1997 Przewodniczący
6.5 1993 Szykowny pan
0.0 1989 Jarvis Lorry
7.5
W 80 dni dookoła świata
Around the World in 80 Days
1989 Faversham
6.3 1983 (gościnnie)
7.5 1982 Lord Chelmsford
9.0 1979 Prof. Bernard Quatermass
7.2 1979 Parker (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Bertram MacDonald (gościnnie (1979))
7.5
Taka była Oklahoma
Oklahoma Crude
1973 Cleon Doyle
5.5
Oh! Co za urocza wojenka
Oh! What a Lovely War
1969 Marszałek Sir Douglas Haig
6.0 1968 Inspektor Franz Bulon
8.0 1967 Dundee (1967)
5.8 1966 Finsbury
8.0
Król szczurów
King Rat
1965 Pułkownik George Smedley-Taylor
10.0 1961 Inspektor Fallon (1962) (gościnnie)
6.5
Niemowlę na manewrach
Baby and the Battleship, The
1956 Puncher Roberts
7.4
Wojna i pokój
War and Peace
1956 Płaton Karaszew
8.7 1954 (gościnnie) (on sam)
8.0 1950 Porucznik komandor Armstrong
7.0
Nasz okręt
In Which We Serve
1942 Shorty Blake

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Mills filmy John Mills najlepsze filmy John Mills zdjęcia John Mills galeria John Mills biografia John Mills nominacje John Mills nagrody i wyróżnienia John Mills filmografia John Mills aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.