Lynn Farleigh
Data urodzenia: 1942-05-03
Miejsce urodzenia: Bristol, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: trzykrotnie zamężna: 1. Michael Jayston (od 1966, rozwód); 2. David Yip (rozwód); 3. John Woodvine

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 Profesor Cairns (gościnnie)
5.5 2000 Profesor Cairns (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Profesor Cairns (gościnnie)
0.0 1995 Profesor Cairns (gościnnie)
8.2
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1995 Pani Phillips
7.0 1993 Profesor Cairns (gościnnie)
6.8 1992 Profesor Cairns (gościnnie)
0.0 1987 Profesor Cairns (gościnnie)
0.0 1987 Profesor Cairns (gościnnie)
7.0 1986 Profesor Cairns (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Profesor Cairns (gościnnie)
7.0 1985 Profesor Cairns (gościnnie)
0.0 1977 Profesor Cairns (gościnnie)
0.0 1977 Profesor Cairns (gościnnie)
0.0 1976 Profesor Cairns (gościnnie)
5.5
Upadek Orłów
Fall of Eagles
1974 Profesor Cairns (gościnnie)
8.5 1972 Profesor Cairns (gościnnie)
7.6 1970 Profesor Cairns (gościnnie)
0.0 1967 Profesor Cairns (gościnnie)
9.6 1962 Profesor Cairns (gościnnie)
8.6 1962 Profesor Cairns (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lynn Farleigh filmy Lynn Farleigh najlepsze filmy Lynn Farleigh zdjęcia Lynn Farleigh galeria Lynn Farleigh biografia Lynn Farleigh nominacje Lynn Farleigh nagrody i wyróżnienia Lynn Farleigh filmografia Lynn Farleigh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.