Jodie Sweetin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Nancy
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Maryanne (gościnnie)
10.0 1995 Lydia Lump (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Rhiannon Marcus (gościnnie)
7.3 1990 Steph
0.0
Opowieści Mamy Gęsi
Jim Henson Presents Mother Goose Stories
1989
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Stephanie 'Steph' Judith Tanner
7.0 1986 Pamela Poole (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jodie Sweetin filmy Jodie Sweetin najlepsze filmy Jodie Sweetin zdjęcia Jodie Sweetin galeria Jodie Sweetin biografia Jodie Sweetin nominacje Jodie Sweetin nagrody i wyróżnienia Jodie Sweetin filmografia Jodie Sweetin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.