Don Perry
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Pan Perry (gościnnie)
8.3 2011 Pan Perry (gościnnie)
6.4 2010 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
6.2 2006 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Pan Mertes (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.9 2003 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.5 2002 Niedawno przybyły stary człowiek (gościnnie)
7.2
Jak dwie krople wody
So Little Time
2001 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.6 2001 Pan Bober (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.7 1998 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
4.0 1997 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.5 1997 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.0 1993 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
6.6
Rykoszet
Ricochet
1991 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.4 1990 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.2 1989 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
7.0 1987 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Ed / Starszy mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Don Perry filmy Don Perry najlepsze filmy Don Perry zdjęcia Don Perry galeria Don Perry biografia Don Perry nominacje Don Perry nagrody i wyróżnienia Don Perry filmografia Don Perry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.