Bill Erwin
Data urodzenia: 1914-12-02
Miejsce urodzenia: 2010-12-29
Stan cywilny: Honey Grove, Teksas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Hiram Hollings (gościnnie)
7.9 2002 Hiram Hollings (gościnnie)
7.2
Jak dwie krople wody
So Little Time
2001 Hiram Hollings (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Hiram Hollings (gościnnie)
6.7
Podróż przedślubna
Forces of Nature
1999 Hiram Hollings (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Hiram Hollings (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Hiram Hollings (gościnnie)
7.6
Rzeczy, które robisz w Denver będąc martwym
Things to Do in Denver when You're Dead
1995 Hiram Hollings (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Hiram Hollings (gościnnie)
0.0 1995 Hiram Hollings (gościnnie)
0.0 1995 Hiram Hollings (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Hiram Hollings (gościnnie)
7.0
Barwy zmierzchu
Color of Evening, The
1994 Hiram Hollings (gościnnie)
7.0 1993 Hiram Hollings (gościnnie)
6.7 1993 Hiram Hollings (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Hiram Hollings (gościnnie)
5.6
Magiczna bańka
Unbecoming Age
1992 Hiram Hollings (gościnnie)
7.1
Kevin sam w domu
Home Alone
1990 Hiram Hollings (gościnnie)
7.4 1990 Hiram Hollings (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Hiram Hollings (gościnnie)
1.6 1988 Hiram Hollings (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Hiram Massey (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Hiram Hollings (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Hiram Hollings (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Hiram Hollings (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Hiram Hollings (gościnnie)
7.5 1985 Hiram Hollings (gościnnie)
6.8
E/R
1984 Hiram Hollings (gościnnie)
7.5 1984 Hiram Hollings (gościnnie)
7.3 1984 Hiram Hollings (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Hiram Hollings (gościnnie)
7.6 1982 Hiram Hollings (gościnnie)
6.8 1981 Hiram Hollings (gościnnie)
7.4
Gdzieś w czasie
Somewhere in Time
1980 Hiram Hollings (gościnnie)
8.2 1980 Hiram Hollings (gościnnie)
0.0 1979 Hiram Hollings (gościnnie)
8.5 1979 Hiram Hollings (gościnnie)
5.7 1978 Hiram Hollings (gościnnie)
7.7 1977 Hiram Hollings (gościnnie)
7.4 1975 Hiram Hollings (gościnnie)
7.0 1973 Hiram Hollings (gościnnie)
2.3 1972 Hiram Hollings (gościnnie)
8.7 1971 Hiram Hollings (gościnnie)
4.5 1970 Hiram Hollings (gościnnie)
7.2 1967 Hiram Hollings (gościnnie)
8.2 1965 Hiram Hollings (gościnnie)
8.4 1965 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1963 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1963 Hiram Hollings (gościnnie)
7.9 1963 Hiram Hollings (gościnnie)
6.2 1962 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1961 Hiram Hollings (gościnnie)
7.0 1961 Hiram Hollings (gościnnie)
7.4 1961 Hiram Hollings (gościnnie)
5.9 1960 Hiram Hollings (gościnnie)
7.8 1959 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1959 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1959 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1959 Hiram Hollings (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Hiram Hollings (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1958 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1958 Hiram Hollings (gościnnie)
7.8 1958 Hiram Hollings (gościnnie)
0.0 1957 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1957 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1957 Hiram Hollings (gościnnie)
7.0 1957 Hiram Hollings (gościnnie)
6.0 1957 Hiram Hollings (gościnnie)
7.0 1957 Hiram Hollings (gościnnie)
3.9 1957 Hiram Hollings (gościnnie)
7.5 1957 Hiram Hollings (gościnnie)
6.0 1956 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1956 Hiram Hollings (gościnnie)
7.0 1956 Hiram Hollings (gościnnie)
8.7 1955 Hiram Hollings (gościnnie)
7.4 1955 Hiram Hollings (gościnnie)
7.4
Kocham Lucy
I Love Lucy
1951 Hiram Hollings (gościnnie)
10.0 1950 Hiram Hollings (gościnnie)
8.0 1948 Hiram Hollings (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bill Erwin filmy Bill Erwin najlepsze filmy Bill Erwin zdjęcia Bill Erwin galeria Bill Erwin biografia Bill Erwin nominacje Bill Erwin nagrody i wyróżnienia Bill Erwin filmografia Bill Erwin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.