James Babson
Data urodzenia: 1974-10-24
Miejsce urodzenia: West Chester, Pensylwania, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pretensjonalny aktor (gościnnie)
6.1 2011 Pretensjonalny aktor (gościnnie)
6.4 2009 Pretensjonalny aktor (gościnnie)
7.5
Objawienia
Revelations
2005 Pretensjonalny aktor (gościnnie)
6.6
Wesołe łotrzyki
Help! I'm a Teenage Outlaw
2004 Pretensjonalny aktor (gościnnie)
7.5
Dzieci Diuny
Children of Dune
2003 Pretensjonalny aktor (gościnnie)
7.1
Karol II - Władza i namiętność
Charles II: The Power & the Passion
2003 Pretensjonalny aktor (gościnnie)
7.5 2002 Pretensjonalny aktor (gościnnie)
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Pretensjonalny aktor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Babson filmy James Babson najlepsze filmy James Babson zdjęcia James Babson galeria James Babson biografia James Babson nominacje James Babson nagrody i wyróżnienia James Babson filmografia James Babson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.