Clemens Schick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2012 Felix (segment "Berlin")
0.0 2012 Detektyw Brandmann
5.9
Spisek
Largo Winch (Tome 2)
2011 Dragan Lazarevic
0.0 2011 Julius Pass
0.0 2010 Franz
5.0 2009 Martin
0.0 2008 Marco Lorenz
7.4 2006 Kratt
0.0 1995 Rolf Buderus (gościnnie)
6.5 1992 Fred Beinlich (gościnnie)
5.0 1981 Franz Betzner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clemens Schick filmy Clemens Schick najlepsze filmy Clemens Schick zdjęcia Clemens Schick galeria Clemens Schick biografia Clemens Schick nominacje Clemens Schick nagrody i wyróżnienia Clemens Schick filmografia Clemens Schick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.