Peggy Lipton
Data urodzenia: 1946-08-30
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Quincy Jones (14.09.1974 - 1990, rozwód), 2 córki: Kidada (ur. 22.03.1974) i Rashida (ur. 25.02.1976)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2008 Norma Jennings
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Norma Jennings
7.6 2001 Norma Jennings
7.4 2000 Norma Jennings
6.5 2000 Norma Jennings
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Norma Jennings
6.6 1997 Norma Jennings
7.0 1993 Norma Jennings
7.4
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992 Norma Jennings
8.8 1992 Norma Jennings
8.4 1990 Norma Jennings
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Norma Jennings
8.4 1990 Norma Jennings
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Norma Jennings
8.2 1968 Norma Jennings
6.5 1966 Norma Jennings
10.0 1966 Norma Jennings
10.0 1965 Norma Jennings
8.4 1965 Norma Jennings
5.5 1963 Norma Jennings
6.2 1962 Norma Jennings
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Norma Jennings
8.7 1954 Norma Jennings

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peggy Lipton filmy Peggy Lipton najlepsze filmy Peggy Lipton zdjęcia Peggy Lipton galeria Peggy Lipton biografia Peggy Lipton nominacje Peggy Lipton nagrody i wyróżnienia Peggy Lipton filmografia Peggy Lipton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.