Amanda Smith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pijana dziewczyna
0.0 2009 Susan
8.5
Życie ulicy
Street Time
2002 Screaming Passerby (gościnnie)
8.9 1991 Maeve Blaney
6.5
Nowicjusz
Freshman, The
1990 Stały klient
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Helen Neary (gościnnie)
7.0 1987 Julia MacDonald (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Amanda Smith filmy Amanda Smith najlepsze filmy Amanda Smith zdjęcia Amanda Smith galeria Amanda Smith biografia Amanda Smith nominacje Amanda Smith nagrody i wyróżnienia Amanda Smith filmografia Amanda Smith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.