Buza Ferraz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Jairo(gościnnie)
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Ivan
0.0 1998 Sílvio Fontes Mello
7.3
Historia miłości
História de Amor
1995 Marcos
0.0 1991 Garcia
0.0 1989 Dudu
0.0 1988
0.0 1985 Pedro
0.0 1981 Bruno
0.0 1981
0.0 1974 Caue
0.0 1972 Júnior

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Buza Ferraz filmy Buza Ferraz najlepsze filmy Buza Ferraz zdjęcia Buza Ferraz galeria Buza Ferraz biografia Buza Ferraz nominacje Buza Ferraz nagrody i wyróżnienia Buza Ferraz filmografia Buza Ferraz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.