Randy Jurgensen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1997 Gangster
6.4
Przeklęty
Thinner
1996 Court Clerk
6.5
Pod presją
Juror, The
1996 Court Clerk
6.9
W nocnej ciszy
Still of the Night
1982 Złodziej samochodów
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Zabójca Sonny'ego(niewymieniony w czołówce)
7.4
Francuski łącznik
French Connection, The
1971 Sierżant policji

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Randy Jurgensen filmy Randy Jurgensen najlepsze filmy Randy Jurgensen zdjęcia Randy Jurgensen galeria Randy Jurgensen biografia Randy Jurgensen nominacje Randy Jurgensen nagrody i wyróżnienia Randy Jurgensen filmografia Randy Jurgensen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.