Ho Chow
Data urodzenia: 1956-10-16
Miejsce urodzenia: Hongkong

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
2.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Policyjny urzędnik (gościnnie)
4.7 2009 Policyjny urzędnik (gościnnie)
6.8 2009 Policyjny urzędnik (gościnnie)
4.7 2009 Policyjny urzędnik (gościnnie)
8.0 2008 Policyjny urzędnik (gościnnie)
6.3
Oczy Angeli
Angela's Eyes
2006 Policyjny urzędnik (gościnnie)
7.6
Tajna sieć
Grid, The
2004 Policyjny urzędnik (gościnnie)
7.4 2003 Policyjny urzędnik (gościnnie)
7.5 2002 Policyjny urzędnik (gościnnie)
7.9
Dziwne przypadki w Blake Holsey High
Strange Days at Blake Holsey High
2002 Policyjny urzędnik (gościnnie)
7.9
Degrassi: Nowe pokolenie
Degrassi: The Next Generation
2001 Policyjny urzędnik (gościnnie)
7.2
Czwarte piętro
4th Floor, The
1999 Policyjny urzędnik (gościnnie)
6.9
Troje do tanga
Three to Tango
1999 Policyjny urzędnik (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Mnich (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Policyjny urzędnik (gościnnie)
7.1
Żółtodzioby
Half Baked
1998 Policyjny urzędnik (gościnnie)
6.5 1998 Policyjny urzędnik (gościnnie)
6.6
Morderstwo w Białym Domu
Murder at 1600
1997 Policyjny urzędnik (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Policyjny urzędnik (gościnnie)
10.0 1996 Policyjny urzędnik (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Policyjny urzędnik (gościnnie)
7.8 1990 Policyjny urzędnik (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Policyjny urzędnik (gościnnie)
8.0 1988 Policyjny urzędnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ho Chow filmy Ho Chow najlepsze filmy Ho Chow zdjęcia Ho Chow galeria Ho Chow biografia Ho Chow nominacje Ho Chow nagrody i wyróżnienia Ho Chow filmografia Ho Chow aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.