Anne Orwin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2009 Babcia
0.0 2004 Pani Woodley(gościnnie)
7.9
Liga dżentelmenów
League of Gentlemen, The
1999 Hat Pins Sexplorer (2002) (gościnnie)
7.1 1999 Kucharka
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Stella Chadwick (gościnnie)
7.2 1996 Jessie Blackmore
7.2 1996 Sandra Weightman
10.0 1995 Pam Pond (gościnnie)
8.6 1989 Lou Gallagher

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anne Orwin filmy Anne Orwin najlepsze filmy Anne Orwin zdjęcia Anne Orwin galeria Anne Orwin biografia Anne Orwin nominacje Anne Orwin nagrody i wyróżnienia Anne Orwin filmografia Anne Orwin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.