Cameron Monaghan
Data urodzenia: 1993-08-16
Miejsce urodzenia: Santa Monica, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Ian Gallagher
8.3 2011 Ian Gallagher
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Tyler Carson (gościnnie)
8.0 2010 Tyler Carson (gościnnie)
7.4 2010 Tyler Carson (gościnnie)
6.8 2009 Tyler Carson (gościnnie)
7.8 2008 Tyler Carson (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Elliot (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Tyler Carson (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Tyler Carson (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Tyler Carson (gościnnie)
8.3 2004 Tyler Carson (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Tyler Carson (gościnnie)
7.5 2002 Danny Cooper (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Tyler Carson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cameron Monaghan filmy Cameron Monaghan najlepsze filmy Cameron Monaghan zdjęcia Cameron Monaghan galeria Cameron Monaghan biografia Cameron Monaghan nominacje Cameron Monaghan nagrody i wyróżnienia Cameron Monaghan filmografia Cameron Monaghan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.