E.J. Callahan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Luther (gościnnie)
7.3
Dorastająca nadzieja
Raising Hope
2010 Luther (gościnnie)
7.8 2009 Luther (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Luther (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Recepcjonista (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Luther (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Pan Norman (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Rolnik (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Luther (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Luther (gościnnie)
8.1 2003 Mężczyzna (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Luther (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Luther (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Luther (gościnnie)
7.5 2002 Al (gościnnie)
6.9
Ach, ten Bush!
That's My Bush!
2001 Luther (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Luther (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Luther (gościnnie)
7.6 2000 Luther (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Plant Foreman (gościnnie)
6.2
Bardzo dziki Zachód
Wild Wild West
1999 Luther (gościnnie)
7.6 1999 Luther (gościnnie)
7.8
Miasto Aniołów
City of Angels
1998 Luther (gościnnie)
5.3
Romy i Michele na zjeździe absolwentów
Romy and Michele's High School Reunion
1997 Luther (gościnnie)
8.5 1996 Luther (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Luther (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Luther (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Luther (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Luther (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Al Zebooker (gościnnie)
7.6 1993 Luther (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Luther (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

E.J. Callahan filmy E.J. Callahan najlepsze filmy E.J. Callahan zdjęcia E.J. Callahan galeria E.J. Callahan biografia E.J. Callahan nominacje E.J. Callahan nagrody i wyróżnienia E.J. Callahan filmografia E.J. Callahan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.