David Moreland
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2002 Doktor (gościnnie)
7.9 2001 Mel (gościnnie)
5.5 2001 Mel (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Mel (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Mel (gościnnie)
7.8
Miasto Aniołów
City of Angels
1998 Mel (gościnnie)
4.7 1998 Mel (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Mel (gościnnie)
6.9 1998 Mel (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Mel (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Mel (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Mel (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Mel (gościnnie)
10.0 1996 Mel (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Mel (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Mel (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Roy Cohn (gościnnie)
7.4 1990 Mel (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Mel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Moreland filmy David Moreland najlepsze filmy David Moreland zdjęcia David Moreland galeria David Moreland biografia David Moreland nominacje David Moreland nagrody i wyróżnienia David Moreland filmografia David Moreland aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.