Jay Patterson
Data urodzenia: 1954-08-22
Miejsce urodzenia: Cincinnati, Ohio, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Doktor Buckley
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Terrence Boyd (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Mężczyzna w bibliotece (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Andy Fryar (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Porucznik James Reed (gościnnie)
7.8
Miasto Aniołów
City of Angels
1998 Kontroler lotów
6.2
Powódź
Hard Rain
1998 Pan Wellman
6.8
Adwokat
Civil Action, A
1998 Geolog
5.9
Slumsy Beverly Hills
Slums of Beverly Hills
1998 Dr. Grossman
7.5
Naiwniak
Nobody's Fool
1994 Jocko
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Russell (gościnnie)
7.6 1993 Tim Miller (gościnnie)
5.7 1991 Dr. Dalton
6.7 1988 Graham Corey
5.9 1987 Dwight Estes
6.7
Cwaniak
Street Smart
1987 Leonard Pike
7.7
Wietnam
Vietnam
1987 Marty
5.7 1986 (gościnnie)
7.1
Grzeszni chłopcy
Heaven Help Us
1985 Brat Constance
6.4 1985 J. Trescott (gościnnie)
7.6
Miejsca w sercu
Places in the Heart
1984 W.E. Simmons

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jay Patterson filmy Jay Patterson najlepsze filmy Jay Patterson zdjęcia Jay Patterson galeria Jay Patterson biografia Jay Patterson nominacje Jay Patterson nagrody i wyróżnienia Jay Patterson filmografia Jay Patterson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.