Leonard Lansink
Data urodzenia: 1956-01-07
Miejsce urodzenia: Hamm, RFN (obecnie Niemcy)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2000 Komisarz Krüger
8.0 1998 Doktor Harald Sänger
7.9
Pukając do nieba bram
Knockin' On Heaven's Door
1997 Kommissar Schneider
0.0 1997 Doktor Johannes Rubenthal
0.0 1996 Hoffmeyer (gościnnie)
0.0 1995 Dieter Kabisch (gościnnie)
0.0 1995 Komisarz Krüger
10.0 1995 Georg Wilsberg
0.0 1994 Georg
2.0 1994 Heinz Bruckmann (gościnnie)
0.0 1992 Kraftomnibusfahrer
0.0 1991 Korke
6.1
Polowanie na duchy
Hollywood-Monster
1987 Karl
0.0 1985 Paul (gościnnie)
5.0 1981 Komisarz Hinze (gościnnie)
7.0 1978 Hans Echtinger (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leonard Lansink filmy Leonard Lansink najlepsze filmy Leonard Lansink zdjęcia Leonard Lansink galeria Leonard Lansink biografia Leonard Lansink nominacje Leonard Lansink nagrody i wyróżnienia Leonard Lansink filmografia Leonard Lansink aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.