Martin Armknecht
Data urodzenia: 1962-02-21
Miejsce urodzenia: Düsseldorf, RFN (obecnie Niemcy)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Rolf Richter(gościnnie)
0.0 2002 (gościnnie)
0.0 2001 Albert Fleckenstein (gościnnie)
5.2 2001 Thomas Brinkmann (gościnnie)
0.0 2000 Daniel Kruse
8.2
Gliniarze na motorach
Motorrad-Cops: Hart am Limit, Die
2000
6.0
Przed burzą
Sturmzeit
1999 Max Marthy
4.0 1999 Manfred Berg (gościnnie)
0.0 1997 Komisarz Quandt
7.0 1997 Kröger (gościnnie)
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 Ludewig (gościnnie)
5.0 1996 Arnold Petermann (gościnnie)
0.0 1995 Lars
0.0 1995 Winkler
5.0 1994 Erik Pape (gościnnie)
6.5 1992 Jörg Neumann (gościnnie)
8.0 1985 Robert Engel (1987-1992)
5.0 1981 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Armknecht filmy Martin Armknecht najlepsze filmy Martin Armknecht zdjęcia Martin Armknecht galeria Martin Armknecht biografia Martin Armknecht nominacje Martin Armknecht nagrody i wyróżnienia Martin Armknecht filmografia Martin Armknecht aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.